Monday, September 26, 2022

Побједа Шмита

Ако сте за улазак у НАТО, за санкције Русији, за наставак тираније високих представника и потчињавање Сарајеву, гласајте за Тривићку и Шаровића.

Њихова „борба против криминала и корупције" је лажна алтернатива.

Они који у недељу гласају из незадовољства и револта треба да знају да гласају за нашу другачију геополитичку оријентацију. Постоје други начини да се искаже незадовољство и револт претвори у политичку акцију.

Дејтонски споразум је уговор међународног права и иза њега стоје Уједињене нације. До сада су нас тамо штитиле Русија и Кина. Ко не гради односе са великим силама које могу спријечити разградњу и нестанак Републике Српске - не ради за Републику Српску. Ко се узда у велике силе које су подривале нашу аутономију и права кад год су могле - доводи Српску у неповољан положај. Зар је тешко то схватити?

Неки нису за улазак у НАТО.

Нису за санкције Русији.

Нису ни за признавање Шмита и потчињавање Сарајеву.

Али ипак, због обећања о борби против криминала и корупције, гласаће за Јелену Тривић и Мирка Шаровића.

Такви ће се пробудити преварени, слично као Бањалучани, који су гласали против тајкуна" и зграда од P+6 спратова, па онда добили зграде од P+11 спратова, али приде и Шмита и Бењамину у свом дворишту.

Примили су Шмита и Бењамину и Виолу. И тако разним мрзитељима Српске омогућили да запишају Бањалуку као своју територију. Неки мисле да ће гласати за „борбу против криминала и корупције" и друге лажне алтернативе, али гласањем за Јелену, Мирка и Драшка, они само подебљавају то запишавање. 

У ова тешка времена требамо се чувати тројанских коња и лажних алтернатива.

Украјинци најбоље знају зашто.

No comments:

Post a Comment